Mot Järna

Ska gå och möta Evelina nu på järna! :)


:)

Sitter och väntar på att evelina ska bli klar hemma så att vi kan vara sen:D
Skolan va som vanligt inget speciellt, inga läxor dock vilket är jätteskönt, men snart börjar väl helvetet igen med plugg 24/7..
Börjar 9.35 imorgon vilket betyder sovmorgon för min del, otroligt skönt! :D


Nu amazing race!

Höll min första mary kay klass idag hemma hos Sheela :D Det gick bra, Kändes bra iaf :) lite hackigt eftersom att jag inte vet riktigt allt än, men blir nog bättre och bättre :) Sålde lite och fick med mig Nihadou och Sabrina till unitmötet som är på tisdag! Superkul :)
Kom hem vid fem kvart över fem och sen dess har jag inte gjort någonting utan bara tagit det lugnt. Känner mig typ hängig, hoppas att jag inte håller på att bli sjuk..


Tillbaka till verkligheten

I onsdags började skolan igen, och sjit va allt verkligen va sig likt, även fast man inte har träffat vissa i klassen så har verkligen nästan ingenting förändrats. Kändes som att jag träffat alla hela sommaren. Men det ahr jag ju inte så det va kul att träffa alla igen :) Första dagen så åkte vi till våran lärare och spenderade dagen där, typ spelade spel pratade och åt mat :)

I torsdags gick jag upp tio i sex, fy fan va död jag va när jag vaknade, kunde inte somna först efter klockan ett två typ. Så är torsdagen våran längsta dag också (y) satt typ och sov på idrottslektionen när han gick igenom vad vi skulle göra under terminen.

I går (fredag alltså) gick jag också upp klockan tio i sex men hade somnat tidigare än i torsdags iaf :) Massa nya kurser hade vi så jobbade inget på någon lektion, utan gick mest igenom vad dem gick ut på. Vi fick dock våran första läxa.. :( dock äldigt lätt bara att läsa kapitel 1 i sociologi boken, men väldigt tråkigt ändå.. :(
Efter skolan gick jag hem till Evelina, det va tänkt att vi skulle åka in till grönan klockan 8 då veronica maggio spelade där. Men vi somnade i hennes säng och efter det va vi inte så jättetaggade på att dra dit :P , Sheela kom hem till Eve istället och vi bestämde oss för att kolla på film, Snabba Cash blev det för Eve och Sheela hade inte sett den innan :) Den är as bra och Joel Kinnaman är verkligen snygg <3

Nu ska jag till mormor där mina kusiner är eller kommer vara snart :)


Före & efter bild :)


Stressad

Kul att man har något så man kan äta lunch. Hittade iaf flingor, så får väl köpa något på ica innan jag går till jobbet. Är lite stressad, måste hinna göra massa saker innan jag ska gå, kom precis hem från frisören, blev jättebra tycker jag iaf :D visar bild sen senare ikväll när jag slutat :) Nu måste jag kila :)

Stockholm 23 aug

Dagen har spenderats med Evelina i stockholm. Vi gick till kungsan och åt sallad och macka och sen bestämde vi oss för att ta en glass och gå till gamla stan :) Vi gjorde inte så mycket mer utan bara snackade och så. :) <3



Lördagen i bilder


@ Lobby

Lördagskvällen/natten va grymt rolig :D Började med en liten tjejmiddag hemma hos linda för att fira att hon fyllt år med hennes vänner och sen fortsatte jag, Linda och Fabbe till Lobby. :D Vi blev skjutsade utav Lindas kompis bror som va raggare. Så han körde oss i sin raggarbil till stan, och satan va kul det va :D Burna och slira och körde jättefort :D Synd bara att man hade fixat håret innan för det såg ju inte lika dant ut när man klev ur bilen sen..

Inne på Lobby så va redan Sheela och Gabbi där. Dansade och hade en superrolig kväll. Dock tycker jag att musiken kunde ha varit lite bättre, men det blev den mot slutet av kvällen. :)

Linda, jag och fabbe kom hem vid typ halv fem kanske klockan va och stackars Fabbe skulle upp och jobba sen vid kvart över åtta, inte många timmars sömn där inte =/ Jag och Linda gick upp vid ca ett och började fixa inför Mk klassen som linda skulle hålla för mina kompisar. Efter klassen, åkte de hem och jag och Evelina stannade kvar en stund och hjälpte till att städa lite :) Sen åkte vi hem. Släppte av henne hemma hos sig och åkte till farmor som fyllde år där det blev smörgåstårta :) Efterkalaset gjorde jag ingenting va helt slut så satt i soffan resten av kvällen :).

Nu måste jag börja göra mig iordnign så att jag hinner med 13.41 tåget till stan för att träffa Evelina K. :D <3

Mary Kay

Min produkter som jag har beställt från Mary Kay kom igår :D hämtade ut dom på posten direkt efter mk-utbildningen :)



Gårdagen

Igår fyllde Linda år :) Grattis på henne :D Så vid klockan sex kom vi dit för att fira henne. Fick massa ficka och sånt mums :D Hon fick utav oss lite pengar så hon kan köpa en ny tv, och en delfinsak som man kan hänga i fönstret :)


Innan vi åkte till linda var jag i Stockholm på marykay utbildning. Gick upp halv 7 helt död va jag, undra hur det ska gå när jag ska börja skolan sen igen på onsdag. Men men, utbildnignen va väl helt okej, får se hur mcket jag orkar hålla på med det sen bara :)

Idag ska jag vara med Evelina, tills jag ska åka till Linda, för att gå på hennes tjejmiddag och sen eventuellt utgång :) vilket jag hoppas på (a)

Nej nu ska jag gå och väcka Evelina som fortfarande ligger och sover, börjar bli hungrig nu.

100818

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet med bilen så jag kan köra henne till gymmet för att sen kunna ta bilen till Evelina :D Vi ska äta tacos med hennes familj och åka till Linda en stund för att fixa en sak :) Sen vet jag itne vad vi ska göra förmodligen ingenting utan bara vara då vi inte har setts på över sex veckor.
Kanske skriver senare ikväll, för nu måste jag packa sovsaker :)
pussar <3


Äntligen

Evelina är hemma igen efter sex veckor :D som jag har saknat henne <3

 


Hemma hos Linda

Sitter hos Linda just nu och väntar på att hon ska komma hem för att käka lunch. Kommer nog när som helst :)
Efter att hon käkat så ska jag väl bege mig hem för att hinna fixa lite saker. :)

Igår så åkte jag till Linda vid fyra för att följa med henne till en mary kay konferens som började sex och slutade nio. Det va roligt :) och i slutet så fick alla skriva sina namn och lägga i en påse för att sedan några skulle kunna vinna produkter från mary kay. Och vet ni vad? :D Jag vann :D en body skrubb någonting. Glad som fan blev jag haha :D

Har inte suttit vid någon dator på länge så inte hunnit uppdatera någonting, men när ajg kommer hem ska jag berätta lite om helgen och slänga upp lite bilder.

Ha det bäst <3

Nu blir det glass med hjortronsylt :D


Nytt i garderoben :D

Köpte även ett skärp och ett halsband idag :)


10 augusti

Sitter i soffan och tar det lite lugnt, ska snart hoppa in i duschen. Ska hämta mamma och pappa senare ikväll vid typ halv elva inne i södertälje, de firar sin bröllopsdag idag, 19 år :) Imorgon ska jag jobba till två ungefär och efter det ska jag till stan för att shoppa lite med Nihadou :) <3

Väckte Evelina vi halv ett kanske och fick henne att komma och äta lunch med mig på grekresturangen i järna centrum. Efter att vi ätit gick vi och handlade på ica och sen var det dags för mig att öppna butiken igen. Evelina åker till Turkiet i natt i en vecka, jag är lagom avis, vill också utomlands för fan! Men sup inte ner dig totalt nu, Eve! :) ;P <3

 

 


Och så var vi tre..

Sa precis hejdå till min bror som flyttar till västervik idag, skönt men ändå tråkigt, kommer ju sakna honom.


Vädret är ju jättetråkigt, blir nog en filmdag idag. Fast det är skönt det med att bara ta det lugnt, nästa vecka ska jag jobba igen.
Igår efter att jag slutat jobba va mina kusiner hemma hos mormor så va med dom resten av dagen. Lekte med elvira när hon badade och sen kollade vi på Anastasia. Inte sett den på länge och den är verkligen jättebra :D Vi gjorde inte så mycket mer, de andra spelade finsk poker och vanlig poker.

Nu ska mamma, mormor och farmor ut och plocka blåbär och svamp så jag ska väl sätta på en film eller kolla vidare på sex and the city.


BAM!

Tja fan, länge sen igen som jag skrev. Jag trodde ju att jag skulle sitta och skriva varje dag, men det pallar man ju inte alltid, måste ju skriva om något som har hänt, annars känns det helt meningslöst typ.

Just nu sitter jag och äter glass med varm hjortronsylt <3 så himla gott!

Onsdagen spenderades med mamma och fredrik i stockholm och även Fabbe fredriks vän va med. Började med att gå till hennes jobb och fika tills hon slutade jobbet. Grymt gott va det. Sen efter hon slutade gick vi till söder och satte oss på en uteservering och pratade och drack lite, väldigt mysigt va det att det bara va vi och kunna umgås innan fredrik flyttar till västervik. (som han gör nu på söndag :O)




Torsdagen va jag hemma med skit ont i magen, gick över sen senare iaf, och när Evelina varit i södertälje med sin kusin hämtade jag henne så sov hon här. Vi snackade en massa åt godis och kollade på en film, Remember me, fy va sorgligt den slutade, man ville ju gråta :( Efter filmen gick vi och la oss men låg ändå och pratade i någon timme. Eve kunde ju inte sova heller så hon låg ju och vred på sig hela tiden,  jag flippade sen till slut och började klia henne på ryggen så hon skulle ligga still. xD
Hade klockan på ringning imorse för att jag skulle på spa med mamma. Va där vid ett och vi bara myste och tog det lugnt, båda tog en 50 minuters massage också och det var jätteskönt. Efter att vi gjort oss iordning gick vi ner till stan för att äta mat på barolo i södertälje tillsammans med pappa, fredrik, linda och mormor.

Kom hem vid halv nio kanske klockan var och kollade på lite ögonskuggor som linda har och säljer. Ska köpa några av henne måste bara välja färger, vill ju ha allihopa :(

Nu ska jag väl försöka få tag på Evelina (hon som är i london) på skype så vi kan prata lite där.

Ttyl <3


Lik eller inte?

Haha, jag glömde ju berätta i förra inlägget. Jag höll inte på att komma in i lördags då dom inte trodde att det var jag på mitt legg. Visst jag är blond på det men så stor skillnad är det väl inte?!

Fick säga vad jag hette, mitt andra namn och personummret två gånger. Sen såg han mitt bankkort där mitt namn står så då fick jag komma in. Hahaha fail om jag inte hade kommit in när det är mitt rikitga.

Efter regn kommer sol, eller?

Oj inte skrivit på ett tag, men har inte haft ngt att säga har bara jobbat förra veckan. Lite tråkigt, men nu är jag ledig ända till lördag, jätteskönt verkligen. Synd bara att det regnar. Idag kommer nog att bli en chilldag, finns inte så mycket annat att göra. Plus att jag vaknade med huvudvärk som inte har gått över än :(

Sitter och kollar på satc som jag laddade hem igår :) Aldrig sätt första säsongen innan, den är helt olik från resten av säsongerna :O

Men men efter jobbet i lördags, åkte jag hem till Sheela för att hämta henne och sen åka vidare till David, för att göra oss i ordning och förkröka innan vi gick ut. Vi tre drog till The bridge dit även Oskar och några andra kom senare. Det var roligt synd bara att jag var helt slut efter jobbet, så va inte fullt så taggad som jag brukar vara. Träffade även på Ida, Annie och Sara som gick i min klass i nian och även Elin som gick i parallellklassen. Andra gången jag träffar på folk från järna ute i stockholm x)

Slänger upp lite bilder från helgen som det inte blev många av innan jag fortsätter kolla på satc. Ska även kolla om vi har glass och hjortronsylt hemma som jag kan äta, Yummie :D




RSS 2.0