VFU och helg

Första veckan på VFU:n är avklarad. Den har innehållit en massa, men framförallt har jag haft tre egna lektioner varav på en av dem så hade jag en lärare från högskolan på besök som kom och kollade på mig. Det gick bra som tur var, så det var skönt.
   Men jag är dock trött, har varit det hela veckan, inte van att gå upp så tidigt som jag gör nu.. men bara en vecka kvar nu, skönt men samtidigt är det tråkigt innebär att man måste göra en massa plugg igen.
 
I onsdags så åkte Daniel hem efter att ha varit här i en och en halv vecka. Tråkigt och jobbigt är det, mycket mysigare att ha honom här <3
 
I helgen nu så ska jag vila upp mig men även plugga och kolla om jag hittar några julklappar.
 
Nu är det dags för att börja med maten..
Saknar mina föräldrar <3

Mot Göteborg

Hejsan hoppsan, tänka skriva ett lite snabbt inlägg för alla mina tusen trogna läsare ;) Lever gör jag iaf, även om jag inte uppdaterar här så ofta. Daniel är här hos mig nu och vi ska strax åka till Göteborg för att kolla på lite julklappar och gå på Lissebergs julmarknad. Mysigt och roligt. Annars har vi faktikst mest bara pluggat så inte så roligt.
Nu på måndag börjar jag min vfu så har behövt förbereda en massa till det. Ska bli kul men samtidigt är jag inte så taggad.. är rätt allmänt trött på plugget just nu också kan nog beror på att det bara blir mörkare och mörkare ute.. Som tur är har vi i alla fall inga minus grader ännu.
 
Nej har inget mer roligt att berätta så tills nästa gång jag skriver får ni ha det bäst! :)

Tidig morgon

Vaknade nu typ på pricken halv åtta, igår va samma sak och dagen innan strax innan åtta, och då är grejen att jag ställt klockan på nio. Jag har gått och lagt mig som vanligt också så borde egentligen sova längre. När man väl har skola och ska upp vid den här tiden då är man ju dödstrött istället..
 
Men idag är jag iaf glad eftersom att Evelina kommer till mig idag, som jag har längtat! Men innan hon kommer vid halv fyra så är det plugg till tentan som gäller. 
 
Eftersom jag vaknade så tidigt så hinner jag med ett eller två avsnitt på någon serie, vilken av alla vet jag inte ännu men det återstår att se :)
 
Glad torsdag på er alla och glad hallooween. Eller vad säger man om halloween?

RSS 2.0