Hoppas hoppas hoppas

Ledig idag, och jag har läst en bok om jämställdhet som jag ska ha som referens i en skrivuppgift.
Idag väcktes jag ur min hemska dröm (som handlade om att lägenheten som jag kollade på i måndags hade målats helt vitt och att budgivningen eskalerade upp över 6 miljoner kronor..) av mäklaren som undrade om jag fortfarande var intresserad och ville lägga ett bud. Just nu har jag högsta beloppet så hoppas hoppas att det håller i sig och att ingen bjuder över!

Var väl bara det jag ville säga, imorgon kommer mamma och mormor hit, så innan dess ska jag städa och tvätta lite samt skriva på uppsatsen om kön :)

Rubrikfan

Imorgon är det en ny vecka igen, den kommer innefatta en massa plugg för min del, ska även kolla på en lägenhet imorgon och sen kommer mamma och mormor och hälsar på på torsdag och stannar till tisdag då jag åker med dem hem! :)

Veckan som har varit har jag spenderat med Daniel, han kom i onsdags och vi har bara varit, kollat på första säsongen av Dexter, gått på promenad och handlat lite kläder :) Han åkte hem idag, vid ett halv två, så sen dess har jag pluggat. Försökt göra grupparbetet och även arbetat en stund tillsammans med gruppen på fb, har redovisning på tisdag så blir till att stanna kvar imorgon och bli klara.

Och sen i helgen kanske det blir utgång i borås också, känns som det är passande, tänka på andra saker än bara jobbiga plugg saker! :)

Regniga tisdag

Regn regn regn, så himla trist, men jag måste väl vänja mig nu när jag bor i Sveriges regnigaste stad..
Började dagen med att cykla i spöregnet till bussen, blev rätt så blöt. Hade två föreläsningar idag eller två och en halv kan man kanske säga. Om upphovsrätt och om akademisktskrivande och en halvtimmes info inför tentan den 15 november. Sen åkte jag hem igen, har pratat med Evelina en stund och även med älsklingen. Han klarade sin tenta som han hade idag duktig som han är <3

Imorgon är jag ledig, men ska försöka sätta mig in i grupparbetet som inte så många andra verkar vilja göra... Sen ska jag kanske jobba också om barnet inte fortfarande är sjukt som han har varit i två dagar nu. Vid åtta imorgon kväll ska jag hämta Daniel igen, UNDERBART! <3

Ps. för er som vill kan ni ju gå in och rösta på min bror, Fredrik Lindblom, så han vinner, vad vet jag inte men vinna vill han göra iaf! :)



111017

Usch och fy på mig har inte varit inne här på evigheter.. men men, jag har iaf varit på praktik i två veckor vilket var riktigt roligt men också väldigt påfrestande av olika anledningar. Det känns som att jag har valt rätt iaf :) Jag har varit hemma och hälsat på för några helger sen och nu i helgen var Daniel här hos mig :) Gjorde inte så mkt, gick på bio och chillade mest. Får se vad vi hittar på nu när han kommer till mig igen på onsdag :)

Jag har även blivit godkänd på min första tenta, blev verkligen glad för det! :) men dock så finns den inte att hämta ut den är helt spårlöst borta :S så jag måste hålla koll på att jag får mitt betyg i kursen ändå. typiskt att det skulle hända just mig.

Idag är jag ledig från skolan har inga lektioner, men sitter och pluggar här hemma, har läst en massa texter om upphovsrätten som vi har föreläsning om imorgon. Nu ska jag nog börja med att läsa en text som är till en individuell skrivuppgift. Den är på engelska så det lär väl ta lite längre tid och dessutom förstå allt man läser också, kan tänka mig att det är en del akademiska ord som jag aldrig hört förut..

Hoppas ni alla har en bra dag idag!

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera här också :)

RSS 2.0