Here u go Anna och ni andra såklart, bilder på lägenheten :)


Hallen

Tavlor i hallen och en bit av vardagsrummet

En del av vardagsrummet fast i vanliga fall minus madrassen :P

Andra delen av vardagsrummet

En del av toan

Köket

Köksbordet

Kylen och bilder på mina söta kusiner

Sovrummet

Sängen

Sovrumsfönstret

åååh som ni har längtat ;) haha

Hallå igen, det var ju evigheter sen jag skrev något här, men nu efter att ngr har tjatat på mig får jag väl ta och skriva ett litet inlägg, eller långt.. ;P

Sen senast då har jag ju hunnit fylla 20, var hemma och firade min födelsedag med familj och släkt och sen dagen efter min födelsedag kom Evelinorna + pojkvän hem till mig i Borås och firade mig. Blev utgång och det var riktigt roligt faktiskt! :)

I skolan då så har jag haft grundläggande matematik som avslutades i fredags och idag började kursen grundläggande svenska. Mattekursen sög verkligen helt oorganiserad och jätteflummig, oftast kändes det som att man gick i åk 4-6 och inte på högskolan. Men men jag hoppas iaf att jag klarade min tenta som jag hade förra torsdagen.

Svenska kursen däremot ska bli riktigt rolig. Det känns som att vi kommer lära oss mycket och det ska bli skönt att ha en kursansvarig som vet vad hon håller på med och är strukturerad. Det ända jobbiga är väl att det är skola nu varje dag, är inte van med det efter den förra kursen då vi typ hade en lektion i veckan.. men det ska samtidigt bli skönt att komma in i rutiner och så.

Imorgon så kommer min älskling hit och stannar hos mig till torsdag nästa vecka då vi båda åker upp till stockholm för att på fredag åka till Paris. Det ska bli så himla mysigt och roligt att åka bort bara vi två. Längtar verkligen. Så när jag kommer tillbaka får jag väl ta och skriva ett nytt inlägg :)

Juste i torsdags kom mamma och mormor hem till mig och hälsade på, vi va en sväng i limmared, men annars tog vi det mest lugnt och bara mös. Eller jag och mamma kämpade fan med att få upp en mörkläggningsgardin i mitt sovrum men fan va grymma vi va. Vi satte även upp några tavlor, så nu är det inte lika kalt på väggarna längre. I söndags åkte de hem och jag har inte gjort så mycket de här två dagarna, haft grupparbete (igår), skola (idag) och promenerat med Olivia i det helt underbara vädret som vi har. 18 grader i skuggan, helt amazing :D

Imorgon kommer som sagt Daniel hit och då ska vi till franks direkt när han kommer eftersom att han absolut inte kan missa aik-skelefteå som inte visas på den kanalen som jag har.. Annars har vi inte bestämt så mycket vad vi ska göra, jag har ju skola torsdag och fredag men kanske blir en sväng till Göteborg och även gå på bio för jag vill verkligen se the hunger games, den verkar jättebra!

Nu har jag väl uppdaterat vad jag har gjort och har för mig hyffsat bra iaf, och på Annas begäran så kommer det snart komma upp bilder på lägenheten också! :)

Ha det bäst! <3

RSS 2.0