22 november 2010/ 22 november 2011



För ett år sen satt jag alltså där och visste inte vad jag skulle göra med mitt liv, eller iaf vart jag skulle leva det. Visste ju att jag skulle läsa till lärare. Skolan har ju verkligen förändrats, helt andra krav som ställs på en nu. Och som jag pratade med Anna igår så visste man liksom att man skulle klara alla prov och sånt och lärarna sa i princip vad som skulle komma på provet eftersom att de ville ändå att det skulle gå bra. Nu sitter man här och ska läsa 5 hela böcker till en tenta och måste själv lista ut vad de viktiga är. Men men..

Saknar faktiskt poweryogan nu när man inte längre har den, och den blev ju bara jobbigare och jobbigare ju mer man lärde sig. När jag flyttar till in till borås i januari ska jag försöka komma igång med tränandet igen :)

Då kollade jag på film och var ledig från skolan, idag har jag varit i skolan från halv tio till halv tre och istället för film blir det topmodel och dh ;D

Helt amazing

Åh alltså känslan av att ha en egen lägenhet är helt fantastiskt och jag längtar tills jag får flytta in, helt underbart :D Budgivningen startade i onsdags och dagen efter fick jag reda på att lägenheten var min. Så i går (fredag) skrev jag på kontraktet. Men det är verkligen en hel del som man måste fixa när man skaffar eget.. försäkringar, el, bredband osv. sånt som man inte tänker på och tar för givet måste jag ju nu börja tänka på och ordna med innan jag flyttar in.

Igår fyllde även min kära bror 22 år också. Grattis till honom igen :) <3

Idag har jag sovit ut, jobbade igår och var sen hemma hos Marlen till kvart i tolv då jag gick hem och sov. Och idag ska jag in till Borås. Ska hem till Isabell i klassen och sen får vi se vart kvällen för oss :)


Fem månader och fars dag <3

Grattis på fars dag, pappa! Är ju inte hemma i stockholm och kan fira honom men skickade iväg ett kort med två trisslotter i som han tvärr inte vann på :(


Va iväg och kollade på en lägenhet vid ett tiden idag som jag ska lägga bud på, så får vi hoppas att det går vägen den här gången :) Egentligen borde jag ta upp mina pluggsaker och plugga lite, men orkar inte det just nu, får bli lite senare ikväll kanske :)

Daniel och jag har 5 månader idag också :) <3  Har typ inga bilder på oss så får bli en som ni redan sett ;)

<3



Sämst

Var meningen att jag skulle plugga idag, visserligen har jag gjort det men jag fattar ju ingenting, har läst texten till tentan men jag förstår inte hur jag ska kunna skriva en utredande text om den då det känns som att informationen jag behöver inte finns där :s har även försökt skriva på den tredje inlämningsuppgiften men den är också mega svår.. :s allt känns bara hopplöst just nu..

Utöver plugget så har jag ringt mäklaren angående en visning, och eftersom jag jobbar på tisdag då visningen är får jag komma och kolla på den på söndag istället :) Hoppas det går vägen för mig den här gången nu :) Om så är fallet kommer jag att typ bli granne med Olivia haha ;P

Ska ta en paus nu och äta lite mat :)


Hola amigos!

Igår var jag pigg och trodde att jag hade besegrat min trötthet somjag har haft nu i några veckor, men icke.. idag var den tillbaka igen och efter den mest meningslösa kursen idag sov jag en timma, men är fortfarande lika trött :S Kursen idag bestod av att en från en förskola pratade om hur dom gör och berättade huuuur duktiga barnen var i hennes förskola. Sen var det dags för grundskolan att berätta hur dem dokumenterar och bedömmer, men det hade jag lärt mig på min vfu-plats så för mig var dagen rätt meningslös =/

Gick till banken efteråt och fixade så att min lön kommer in på rätt konto, så gjort ngt nyttigt idag sm tur är. Tänkte att jag skulle plugga när jag kom hem men orkade verkligen inte det. Så det blir en heldag imorgon istället.
Jag har även bokat biljetter hem till stockholm igen. 25 november till 27 november så bara över helgen. Saknar min älskling jättemycket :( Sen blir nästa gång 19 december som jag åker hem och stannar över jul och nyår :)

Egentligen ville Olivia att jag skulle skriva ett inlägg om henne där det står att hon är bäst i världen.. Men jag kan ju inte skriva något som inte stämmer :S Dock så kan ni få en bild på henne iaf :) Om ni nu vill se henne haha ;)


För er som inte vet vem hon är så går hon i min klass och även fast hon inte är bäst så gillar jag henne ändå ;)

hejhopp

Så är vardagen igång igen, har haft en underbar vecka i stockholm, har träffat massa vänner, varit hemma hos mamma och pappa och varit med Daniel <3 Så tråkigt bara att tiden ska gå så fort. Men i jul är jag ju hemma en längre tid så jag hinner träffa alla igen och flera gånger. Idag har jag haft skola och efter det har jag tvättat och pluggat. Nu sitter jag och kollar på tv och ska väl inte göra så mycket mer idig..

Imorgon har jag ett seminarium vid ett, men ska till skolan klockan nio för att diskutera uppgiften innan med cissi och ngr fler. Sen händer det inte så mkt mer i veckan, måste plugga endel då jag har tenta och två papers till som måste bli klara :)

Bild på mig och Sheela från resturangen vi va på :)

I Stockholm igen :)

Sitter och pluggar hemma hos älsklingen medan han är i skolan, ska snart duscha och fixa mig för att träffa Anna och Emma i stan för att fika :) Sen efter det möta upp daniel och bara slappa tror jag. Imorgon ska jag plugga på dagen igen och sen åka in till stan för att äta ute med Evelina och ngr fler och fira henne eftersom hon fyllde år igår :) Grattis igen fast i efterskott nu då ;) haha. Ska verkligen bli jättekul att träffa alla igen, var ju evigheter sen :(

Nej nu måste jag fokusera på plugget, har en del kvar att göra.. =/




RSS 2.0