Tappra flickor

I lördags efter att jag skjutsat mamma och hennes vänner till tåget åkte jag och hämtade Evelina, så åkte vi till grekresturangen i järna och käkade mat och handlade godis och ostbågar till när vi skulle plugga. Satan va tappra vi va också vi pluggade från klockan 18 till 24! Visserligen med en massa prat emellanåt eller kanske till mestadels, men hann ändå skriva rent sociologin, läsa svenska nationella häftet och räkna matte :D (y)
När mamma kom hem sen igen vid tolv (?) så kollade vi på film i sängen. Eller rättare sagt eve somnade efter tio minuter och låg och snarkade medans jag fick kolla ensam :(
Vaknade vi elva imorse och började kolla på tv. Sen åt vi frukost och kollade på en film igen, tirage, den va hyffsat bra och båda va vakna (y)
Vid fyra när hon åkte hem satte jag mig vid datan och skrev svenska dikterna och pluggade. Mycket mer har jag inte gjort, ska kolla lite på tv nu eller kanske sätta på en film igen :)


Sleep tight

Det har blivit så kallt nu den senaste tiden man fryser ju ihjäl när man går utanför dörren.. :( och det blir mörkt tidigare och tidigare på kvällen.. Jobbigt, speciellt när man kommer hem halv sju från skolan varje torsdag.. Imorgon börjar jag åtta och har religion i en timma efter den har jag håltimme fram till kvart i ett, och sen slutar jag två :)
Då ska jag hem till mina kusiner om inte de har blivit sjukare.
I helgen ska jag även träffa Evelina, vi har inte varit på jättelänge så ska bli riktigt roligt :D

Nu är det dags för mig att sova, jag är sjukt trött och ska upp tidigt till skolan också.. Godnatt :)


Clown


Smilieface

Måndag igen, hade mössprovning idag så två lektioner blev inställda, otroligt skönt :D
När jag kom hem kollade jag på bilderna från fotograferingarna som vi har haft och försökt pluggat svenska. Men liksom jag kan inte skriva en dikt, kommer inte på ngr idéer heller.. Så jaa, har ju inte lyckats göra det jag ska göra och den ska vara inne imorgon..

Iaf, i lördags jobbade jag till halv tre och åkte dirket efter och hämtade Sheela i hamn då anslutningstågen inte gick. Till en början var vi helt sega och trötta, men sen bestämde vi oss för att vi skulle laga mat, riktig mat inte färdig pizza och sånt som är lätt. Nej vi gjorde potatisgratäng och kyckling med sallad och vitlöksbröd :D As gott! vi bakade även chokladbollar, men åt extremt lite av dom så har ju massa kvar nu, men av någon anledning är jag inte sugen :S


Efter maten kollade vi på film; Fighter. Den va hyffsat bra, inget måste att se iaf. :) Sen somnade vi typ tolv halv ett tror jag klockan var :O jättetidigt.

Dagen efter kollade vi på den andra filmen som vi hade hyrt ; en galen natt. och den va rolig! Se den :D Efter att vi fixat oss och så åkte vi hem till Sheela för att bli fotograferade igen :P :) Va clown denna gång, men bilderna kommer upp i nästa inlägg :)



Idol

Snart börjar Idol och jag sitter bänkad framför tv:n. Finns inget annat att göra en fredagkväll om man inte är med kompisar eller ute och festar. Inget av dom är jag, ska jobba imorgon så lite surt men pengarna rullar in iaf :D

Idag har jag varit i skolan, började med ett prov i religionskunskap. Tror det gick bra iaf :) Sen var det pedagogisk ledarskap och sociologi. Sen hade jag ett retorik tal. Va ganska nervös men det gick också bra :D

Efter skolan har jag ätit och städat, damsög rummet. Vet inte hur länge sen det var sen sist :O Ser golvet nu iaf, har man inte gjort på ett tag.. :) Nej nu ska jag kolla på idol, hoppas verkligen att Elin går vidare som ett wildcard!


RSS 2.0