Godnatt :)

Hallå hallå världen :)
Varje dag den här veckan har jag trott att det varit fredag, smått irriterande.
Iaf så har jag skrivit på en inlämning inför seminariet som vi hade idag hela helgen och måndag och tisdag. Så idag efter skolan har jag äntligen hunnit tvätta samt städa lite, tråkigt men behövligt. Jag håller även på att skriva två personliga brev till sommarjobb jag ska söka. Tiden har bara flygit förbi och har inte haft tid/orkat tagit tag i det.... men nu så :)
Imorgon och på fredag är det skola och sen på lördag blir det utgång i någon bygdegård, typ bondfest haha, men ska faktiskt bli kul :D
Nu slutade precis greys anatomy så ska ta och ringa min älskling och sen sova :)

Godnatt på er <3

oerhört rolig dag..

Igår gick jag och la mig med huvudvärk, vid fyra i natt vaknade jag av att huvudet höll på att explodera och imorse när jag vaknade fanns den kvar, håller förmodligen på att få feber också, men har tagit en ipren så vet inte säkert än.. Trots huvudvärken som kommer och går, så försöker jag göra mitt bästa med pluggandet som måste göras. Går faktiskt rätt så bra ändå :) Ska ta en liten paus och fixa något litet att äta innan jag sätter igång med pluggandet igen..


Back home

Nu är jag hemma igen! Paris var helt underbart och vädret var bra förutom på måndagen då det regnade, men med tanke på att vi trodde att det skulle regna alla dagar så var det verkligen helt toppen :) Ska lägga upp lite bilder här och lite fler på fb sen när jag orkar ;) har inte lagt in bilderna på datorn än.  Just nu är helt slut och försöker plugga, går sakta men säkert..
Igår gick vi upp kvart i fem för att hinna med planet och när vi landat körde jag till järna och vid fyra efter att ha tagit en powernap åkte jag ensam tillbaka hem. Har ju varit med Daniel nu i två veckor så känns lite tomt att vara hemma helt själv. Men nu har jag skola varje dag så får hoppas att tiden går fort tills vi får träffas igen :)

Dagen före julaftons känslan

Just nu sitter jag i skolan och pluggar med Daniel. Fast pluggandet för min del går inte så bra, sitter mest och drömmer mig bort till Paris, som vi åker till på fredag! :) Funderar på vilka kläder jag ska med mig, vad vi ska äta, ja allt! Känner mig som ett litet barn dagen innan julafton haha.
I kväll så ska jag packa, eftersom vi åker till Stockholm imorgon, och kolla på Greys. Lär väl även bli lite städning också så jag kommer hem till ett fint hem igen :)
I måndags var det skola och igår hade jag och daniel en tvätt- och pluggdag så inte så jättespännande.. I helgen hände väl inte heller så himla mycket, vi kollade på hockey på fredagen och på Lördagen gick vi på bio. Såg Hungergames och shit va bra den va! Om ni inte har sett den så se den, det är ett måste! Längtar verkligens till tvåan kommer ut.
Snart befinner jag mig här! :) <3

RSS 2.0