Bootcamp

Alltså imorgon är det mösspåtagning och på söndag är det bara en månad kvar till studenten. Shit va tiden har rusat förbi. Vi gick ju nyss i ettan, och projektarbetet som aldrig kändes som att det skulle bli klart blev det. Och nu är det snart en månad kvar.. sjukt!

Sen jag senast skrev har jag haft lov, hann med endel, åkt på kryssning, grillade hemma hos jenny, grillat hos mina kusiner, jobbat, solat och lite annat mindre roligt.. 

Sen har det bara varit skola i några dagar, i dag på idrotten hade vi bootcamp och vi fick ha militärkläder på oss, sjukt roligt, fast väldigt jobbigt! Sen lekte vi burken och sardellburken, alltid kul att leka gamla lekar som man lekte när man var liten. ;D


Harry P

I söndags var det stockholm med evelina K, vi gick runt och kollade efter kläder till kryssningen, och studentklännignar och utklädnings kläder till en skiva som vi ska gå på. Sen igår var det först jobb och sen vid halv två blev det stan (södertälje) med Evelina H. Hon köpte kläder till kryssnignen och köpte hårfärg och lite så. Jag hittade under dem två dagarna, en skjorta, en t-shirt, och ett skärp :D Men mindre roligt var det att kolla hur mycket pengar jag hade på kortet i morse.. 1,54 kr det är lyckat precis såhär innan kryssnignen.. Tur att man har studiebidraget på att annat kort!
Idag var det också jobb och jag en sekund innan de började borra i trapphuset ingde min klocka, jag hade ju fått damp om de hade väckt mig med det ljudet. Och fan om de borrar imorgon när jag ÄNTLIGEN ska få sova ut.

Imorgon är det kryssning, vet inte om jag nämnt det tidigare här, men nu vet ni det. Ska åka med Evelina och Jenny, men sen så ska massa andra med också, så tror att det kommer bli asroligt även fast jag inte är så taggad på den just nu. Sen efter kryssningen tror jag att det skulle bli ngt hemma hos jenny som är home alone efter kryssnignen. Så lär bli roligt :)

Nu ska jag börja kolla på Harry P och dödsrelikerna med min kusin som inte har sett den än :) Sen blir det att åka till Linda för att hämta lite saker som jag glömt och äta våfflor uik!

Emsipemsi och jag <3

I whip my hair back and forth

Måste bara säga att jag är sjukt duktig!
Har typ räknat allt i matten, skrivit loggboken och skickat in den, skrivt NkB och skickat in den och skrivit as mycket på min novell, och den är snart färdig (hoppas jag)
Behövde egoboosta mig själv lite grann, kände jag.


Bild från min studenskiva, kanske orkar lägga upp lite bilder här senare, men de flesta finns ju redan på fb.. :)

Tagga!!!

Skivan i torsdags var grymt rolig, hoppas vår egna skiva blir lika rolig, men det borde den bli. Det blir ju vad man gör det till! :D Så alla som ska dit måste tagga galet till imorgon!! :D
Igår skrev jag högskoleprovet, det gick väl sådär :P och idag ska jag fixa lite inför imorgon och kanske plugga om jag orkar, känns som att man borde det.


RSS 2.0