Skhlm

Nu blir det skhlm med mamma, hoppas jag lykas hitta en klänning till skivan, annars får det blir den som jag beställde hem.
Igår gick jag och solade med evelina innan hon skulle bege sig ut på äventyr, haha :) hann även se en massa glee avsnitt och när mamma och jag skulle se en film, lyckas vi båda decka 40 min in i filmen (Y)
pussar <3

Ledig!

Ledig idag, galet skönt. Men gick ändå upp vid nio för att jag behövde plugga och har faktiskt varit duktig.
Ska sätta mig och räkna matte nu och sen gå och skicka tillbaka den röda klänningen som inte alls var fin :(
Sen tänkte jag även passa på att sola lite också :) Senare i kväll ska jag på power yoga, dock missar jag greys anatomy så får inte glömma bort att be mamma spela in det åt mig, haha


Äntligen!

Ska snart dra iväg till Jenny, väntar på att de ska komma hemma bara innan jag kan åka :)
Slutade vid tolv idag kom hem och deckade i soffan. Får se hur länge jag orkar vara uppe idag, haha, kul att man känner sig gammal.. (y)
Aaah nu kom pappa hem med klänningarna! :D

Breakaway

Har typ svårt att andas, känns som att jag inte får in tillräckligt med luft. för övrigt har jag varit sjuuuuukt trött idag. Var på teater igår med klassen som slutade 22.45 i stan, vilket gjorde att jag kom hem efter tolv.. Så när jag skulle upp idag till matten som började åtta orkade jag inte, helt sjukt. När klockan ringde drömde jag till och med att jag sov. Man måste ju vara sjukt trött om man drömmer att man sover haha xD

Vad har jag gjort sen jag skrev senast då? var ju ett tag sen, har blivit klar med projektarbetet, skrev färdigt utvärderingsrapporten igår. 94 sidor blev den totalt med bilagor och allt. Men nu är det klart och bara smbekvälls redovisningen som är kvar. Så jävla skönt, som vi i gruppen har kämpat!
Jag har även har ett stort prov i NkB och fått tillbaka matte c provet som jag fick vg på :D Jag hartisdags  varit sjuk och är typ frisk nu om man bortser från svårt att andas och hostan som försvinner mer och mer:)
Vi har även firat mamma och mormor som fyllt år genom att äta på resturang :) Marlen och Jimmy var även dem här på en snabbvisit och hälsade på.

I tisdags åkte jag hem till Cassi. Vi tog det lugnt och kollade på desperate housewives och big brother och pratade.

Imorgon är det äntligen helg och då ska jag hem till Jenny med Evelina. Några andra ska dit också så lär bli kul :) Dock ska jag jobba på lördagen så blir lite lugnare för min del..


Här är två klänningar som jag har beställt hem. Ska ha den röda på studentskivan om den passar :D

Intrycksguiden och studentmössa!

Så sitter man här sjuk igen.. Sjukdomarna ska alltid komma så jävla olägligt, har ett as stort prov nu på fredagen i nkb, samt jobb med projektarbetet och en inlämning..

Men trots sjukdomen var igår en as bra dag, vi hämtade ut vår bok som vi skrivit i projektarbetet. Helt underbart att se den i tryck :D så himla fin! Vi fick även våra studentmössor och nu känns slutet verkligen nära. Men slutet är ändå något av en skräck blandad förtjusning. visserligen vet jag ju vad jag vill göra sen, men det känns så vuxet att ta klivet och flytta hemmifrån, långt bort dessutom..


Bildbomb från kryssningen


Sportlov

Då var lovet snart slut igen :( dem ska alltid gå så fort, men jag har hunnit med en massa iaf. På fredagen åkte jag till Limmared, (utanför gbg) och hälsade på mina sysslingar. Det var supermysigt och roligt att träffa dem igen, träffar dem inte så ofta.. Vi gjorde en massa åkte till lager 157 och jag shoppade galet över 2000 kr bara där och sen mer på lite andra affärer.. men tyckte jag var värd det då jag inte hade handlat något på länge.

Kom hem igen på tisdagen och spenderade lite tid med Evelina som panikade över vad hon skulle ha på sig på kryssningen, fick även min födelsedagspresent ett smyckesträd och ett par uggleörhängen :D as fina var dem :D 
Sen onsdagen var det ju kryssning och satan var kul det var, helt galet :D aa vet inte vad jag ska säga men grymt kul vissa mer och andra lite pinsammare kanske.. när jag kom hem sen igen var mina släktingar från skåne här och det är de fortfarande, de åker hem imorgon.. har typ sett alla landet för längesedan filmerna med lilla flickan som är här. Ibland är det ju lite svårt att höra vad hon säger låter verkligen som danska ibland, stört.


RSS 2.0