Det är Annas fel..

Anna: det ser ut som att det kommer börja åska. Eller så kommer det komma ett riktigt redigt skyfall.
Några sekunder senare börjar det spöregna...

Snällt anna snällt..

Jag lever

Nu har jag inte skrivit på typ år och dar känns det som, tagit upp en ny sida flera gånger men varje gång har det bara stått still. Så frågade Cristoffer om jag slutat blogga och det har jag ju inte.. inte haft ngn motivation eller lust att skriva. Men nu när han påpekade det fick jag inspiration igen. Får se hur länge den håller i sig ;)

Sitter just nu och läser Annas blivande bok som är helt grymt bra!
De senaste veckorna har det varit jättemycket i skolan saker varje vecka som ska vara klart och prov hit och dit. Men nu imorgon är det sista provet för alltid i gymnasiet. Så jävla skönt! Sen är det bara chill sista veckan i skolan. Ska ha lakansmålning, avslutning med klassen, studentfoto, och poängjakt :) Det är en härlig känsla att det snart är slut men ändå sååååå läskigt.
Jag har hunnit klippa mig och så tonade jag håret idag. Håret är typ kort, men tror jag gillar det ändå, och färgen blev samma som jag hade förut. Vågar ju inte exprimentera dagarna innan studenten liksom ;P

Imorgon efter provet ska jag hem och sola lite så jag kanske hinner bli lite brun. Sen efter det ska jag till Evelina i huddinge där några från klassen ska grilla och lite så :) Sen på lördag ska jag ta studentbilder och får se vad jag mer hittar på, sen på söndag ska jag träffa Daniel men vet inte vad vi ska hitta på. Lär vi ju se :)

Bild från mösspåtagningen

RSS 2.0