Söndag 30/9

ååååååh damp!!! skrev ett inlägg och precis när jag skulle publicera så blev det fel på blogg.se
fyyy va drygt.. aja orkar inte skriva om allt så kortar ner det
Helgen: mamma, pappa, mormor och Elvria kom hit på torsdagen. Har varit med dem i limmared och här i Borås. I lördags åkte jag, mamma och pappa till ullared. Var sjukt mycket folk och jävligt jobbigt, men hittade lite saker ändå..
Idag: De åkte hem vid ett tiden och jag har varit ute och gått runt sjön och till ica maxi och runt en sväng. Var även och köpte en förlängningssladd men när jag kom hem så passade inte den i uttaget så därför gick jag tillbaka till ica och köpte en annan sak som den då skulle passa i men glömde kolla så att den nya saken passade i uttaget och när jag kom hem så visade det sig ju såklart att den inte passade.... DAMP på det också..
Förra veckan var det typ bara skola och det är det denna vecka också, men förhoppningsvis får jag hoppa in som vikarie på tisdag då jag skrivit upp mig på vikariebanken :)
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av min serie och vänta på att min kärlek ska ringa efter sin match :)
 
Bilder från Spanien
 

Tillbaka i kalla Sverige

Nu är jag hemma hos mina föräldrar igen efter en jätteskön vecka i Spanien med Daniel och hans släkt :) Massa sol, bad och god mat. På kvällarna tog vi det mest lugnt vilket var skönt. Lite mindre skönt är det nu när man måste ta igen allting som man missat på skolan. Måste börja med att skriva ett paper till ett lit. sem som ska vara klart imorgon. Skriver mer imorgon eller så och visar er bilder från Spanien om ni vill se :) 
 

In och rösta!

In och rösta på Fredrik Lindblom (Kiruna IF) på http://www.norrhockey.se/Allstar gärna varje dag om ni kommer ihåg ;) Både på telefon och dator! :)

Min sommar!

Skulle uppdatera om min sommar tänkte jag men kommer typ inte ihåg vad jag har gjort.. Men iaf, i början av sommaren så var jag och min familj och Daniel i Grekland. Var super skönt med tanke på att det var ju typ den enda solen man fick i sommar.. väldigt tråkigt. Dock låg kameran mest på rummet förutom en dag så blev väldigt få bilder på resan. Men kul hade vi och solade och badade och en kväll gick jag, Daniel och Fredrik ut på stan :)
 



Efter Grekland så jobbade jag lite och umgicks med vänner. Sen v.27 åkte jag tillsammans med Daniel och hans 6 killkompisar till min lägenhet i Borås. De spelade golf på dagarna medans jag träffade vänner. och i slutet av veckan åkte vi till Göteborg och gick på Lisseberg. Det började dock regna som in i helvete så man var ju inte torr någonstans när vi kom till hotellet. Efter den veckan så blev jag sjuk strax efter vi kom hem, hes som fan och tappade tillslut rösten helt och hållet blandat med feber.. Lagom kul när man var ledig och allt..




Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Jobbat en hel del, träffat vänner och umgåtts med familj och pojkvän.
 
Idag var det skola sen har jag fixat en massa inför Spanien som jag åker till imorgon och nu är det dags för mig att förbereda mig lite inför lit.sem som jag har imorgon :)
 
Puss och kram!
 

And I'm back

Ja juste, man hade en blogg som man kanske ska ta att uppdatera lite mer och kanske lite oftare... under sommaren har det ju ekat tomt här inte för att jag är så flitig annars men men..
   Nu har skolan börjat igen och jag läser just nu englska. Kul men samtidigt jobbigt då man ska ligga på en viss nivå i det engelska språket gällande både tal och skrift. Har bara gått ngr få dagar i skolan så knappt kommit in i vardagen än då jag var ledig i fredags och är även ledig imorgon, men skönt med en lugn start. På onsdag så ska jag visserligen ha läst ut en engelsk skönlitterär bok som vi har seminarie om så har ju haft saker att göra från start ändå. Sen på onsdag så åker jag även till Spanien med min pojkvän och hans familj. Ska bli såååå skönt!
 
I helgen så har jag shoppat lite på fredagen både kläder och annat som jag behövt till min lägenhet och så :) I går (lördag) åkte jag till Göteborg med Elina, Marlen och Minna, Hittade ingenting till mig själv, men hade ju köpt kläder dagen innan så var nöjd ändå :) Idag så har jag varit hemma hos Cissi och inte gjort speciellt mycket snackat en massa, och umgåtts med hennes barn.
 
Tänkte ta och uppdatera sen om min sommar men orkar inte med det nu, så får bli en annan dag!

Godnatt mina vänner!

RSS 2.0