what doesn't kill you makes you stronger

I torsdags åkte jag hem till mamma och pappa och spenderade hela helgen där. Var mysigt och hann med att göra en del saker :) I fredags träffade jag Evelina och vi åkte in till stan och kollade affärer och köpte oss ett varsit mobilskal, samt åt lunch. Efter det kom Daniel hem till mig och vi tog det bara lugnt, skulle egentligen ha hälsat på farfar men han kom till oss på söndagen innan jag åkte tillbaka hem till mig igen. I lördags blev det middag hos farmor och chill framflr tvn typ. Vid fyra på söndagen satt jag på bussen hem igen. Väldigt skönt att komma hem men tråkigt att behöva åka. Jag hade även Cissi här igår när jag kom hem på nattbesök :)

Idag gick jag i skolan, och vi hade bild och matematik - geopromenad vilket innebar att vi skulle kolla på två konstverk och efter det välja en form vi tyckte va intressant och skapa ett konstverk. Och sen vid kvart i ett var jag färdig och fick sluta. Så nu har jag hunnit med att damma av allt i lägenheten, ska strax börja dammsuga och efter det gå och handla..

Mitt fina mästerverk haha ;)


Blandat

Gick upp tidigare än jag hade behövt idag, trodde vi började nio men tydligen så börjar vi 10.30.. Idag börjar min nya kurs, matematik. Ska faktiskt bli roligt att ha den kursen, men mindre kul att behöva köpa flera as dyra böcker.. :(

Idag har jag haft min lägenhet 16 dagar, fast bott i den i en vecka och ngr dagar. Imorgon kommer min säng och garderob från ikea och då äntligen kan jag få in alla mina kläder och börja fixa iordning på riktigt. Har satt upp gardiner och gjort iordning lite smått så nu börjar det mer och mer att kännas som mitt egna hem :) I lördags var marlen och jimmy här och hjälpte mig att fixa med allt så nu har jag en fungerande toalett stol som faktiskt sitter fast i golvet. Dom som bodde här innan hade tydligen inte orkat bry sig om det och förmodligen tagit med sig delar från den eftersom att den saknade vissa delar :S sjukt..
Igår var en rätt så skön dag, gick och handlade och lagade mat samt städade men resten av dagen kollade jag på filmer och ett avsnitt av pll :)

Resten av veckan består av skola fram till torsdag och då åker jag hem till mamma och pappa, ska eventuellt träffa evelina på fredagen och sen bara vara hemma med min familj och älsklingen. Och förhoppningsvis är jag ledig vecka sju och kan komma upp igen och träffa dom som jag inte har träffat på huuuuur länge som helst. Eller ledig och ledig inga lektioner iaf, ngn uppgift kommer vi ju säkert att få ;( 

i miss u darling <3


Mitt lov

Uppe med tuppen idag för att jag ska hinna klart med mitt pluggande till tentan som är imorgon..

Det var ju helt sjukt länge sen jag skrev har hunnit vara jul, nyår och jag har även flyttat in i min lägenhet.
Mitt "lov" har jag spenderat hemma hos mamma och pappa, samt hos Daniel :) har varit hur mysit som helst och det är väldigt tråkigt att det är slut :( Började lovet med att träffa Evelina som dagen efter åkte till finland. Dagen efter att jag träffade Evelina träffade jag andra Evelina i huddinge och vi käkade lunch och pratade en massa innan hon skulle åka iväg till sitt landställe och fira jul. Så då åkte jag hem till Daniel och vi åkte iväg för att julklappshandla.

Den 22 december var det hockeymatch som älsklingen hade fått av mig i födelsedagspresent. Dif- Aik, tråkigt nog så förlorade aik :(

Den 23 började Daniels och mitt julfirande, vi va hemma hos mina kusiner och hade lilla julafton med dem. På Julaftonen åkte vi först hem till en i Daniels släkt och åt julmat och tomten kom dit eftersom att de hade småbarn, var jättekul att se hur glada de blev :) Efter julklappsutdelningen åkte vi hem till mina föräldrar och firade med dem också :) Delade ut julklappar och åt godis och bara myste :)

Den 25 på annandagen åkte jag och Daniel till Gnesta där hans pappa befann sig för att fira jul en gång till. Vi badade i tunna och spelade med andra ord haha :) Sen på kvällen åkte vi hem till Daniel i huddinge för att kunna åka till mellandagsrean på morgonen sen. Senare den kvällen åkte vi hem till min farfar för att fira jul ytterligare en gång till men det blev inte så juligt då vi spelade curling. "Barn" mot vuxna vi barn förlorade tyvärr men det var verkligen roligt och helt sjukt svårt, tog ett tag innan man lärde sig. Älsklingen spräckte även sina byxor hahaha

När vårt julfirande var slut var det dags att sätta igång med pluggandet och det gjorde jag fram till nyårsafton. På nyår åkte vi hem till Daniels bror och käkade middag och körde lite lekar och kollade på raketer :) Efter att vi ätit middagen kom även Evelina K och henns pojkvän Simon :) 

På nyårsdagen åkte vi hem till mina föräldrar för att åka med dom tillbaka till Borås till min lägenhet! :D

Måste sätta igång med pluggandet nu så skriver mer, pussar :)


Gott nytt år!

RSS 2.0