Fredag

Fredag idag, tenta stod på schemat och det gick bra, kändes bra och blir godkänd iaf :) nästa fredag är det tenta igen samt två inämingar som ska in då, färdig med en redan så bara den ena kvar, skönt. Har inga lektioner nästa vecka så blir bara plugg för min del.
På torsdag också så kommer bästa Evelina hit och stannar tills på söndag, ska bli så grymt roligt och längtar galet mycket!
 
Efter tentan blev det lunch med några från klassen och sen gick jag och handlade. när jag kom hem igen deckade jag i soffan. Har inte gjort så mycket mer. lagade potatis och purjolökssoppa som blev asgod och nu sitter jag här i soffan och kollar på x-factor. Det är bra men gillar inte riktigt konceptet med att dommarna har sina egna artister, tycker faktiskt att idol va bättre..
 
Ska nog sätta på en film eller en serie som jag kan titta på och sen blir det nog att sova.

Torsdag

Har precis ätit mat hos mormor, skönt att vara hemma hos mamma och pappa och slippa laga maten själv. Nog det som är jobbigast med att bo själv ändå och att det är så himla tråkigt att laga mat till sig själv och behöva äta ensam..
 
Har pluggat i stort sett hela dagen och ska plugga nu ett tag till. Strax innan nio ikväll så ska jag iväg och hämta Evelina på hennes jobb för att sen se på greys anatomy som vi inte gjorde igår. Även fast jag har pluggat hela dagen känns det inte som att jag fått något gjort, har läst en massa böcker men känns ändå inte som att man gjort ngt, konstigt egentligen..
 
Aja, imorgon ska jag plugga igen och sen åka hem till pojken min. På lördag sen så är det ju Treater som gäller, så jag hoppas den är bra eftersom den är ändå ca 6 timmar lång inklusive mat då :)
 
Nu blir det mer plugg innan jag ska äta fruktsallad med mormor och sen bege mig till Evelina.
 
Ha det bäst! :)

Uttråkad tjej

Åh är rastlös.. beror nog på att jag inte har gjort så mycket idag. Umgåtts dagen med min älskling som åkte hem idag :( Kollat på serier och puggade ytterstlite, så förklarar väl min rastlöshet egentligen.
Sitter fortfarande och kollar på tv fast det går ju verkligen ingenting bra idag.. I veckan så ska jag plugga galet, måste träna på min storytelling samt komma på vad jag ska säga och även böja plugga på den ena tentan och börja läsa en bok till ett seminarium. Något som gör det hela lite roligare är att jag åker hem till mina föräldrar och pojkvän på onsdag :) Samt att jag även ska träffa Evelina och förhoppningsvis får jag viakriera på mammas jobb samtidigt som hon jobbar! :)
 
På lördagen så ska jag och Daniel gå på teatern Treater som han fick i födelsedagspresent av mig :)
 
Nej har egentligen ingenting mer som jag vill säga, så säger väl godnatt :)
 
 

Tråkregn

Vikariatet idag gick superbra, det var roligast att ha femmorna och sexorna så känns ju bra att jag har valt den årskursen iaf :) med tvåorna var det typ kaos alla ville ha hjälp hela tiden och trotts att den klassen hade två elevassistenter med sig så räckte det inte till. Med niorna så var det inte så mycket man kan göra, de är ju rätt självgående men dock så gjorde de inte så mycket men det är ju ändå slöjd och när de är klara finns det ju inte så mycket som jag kan komma på eller säga vad de ska fortsätta med eftersom jag själv inte hade fått ngr instruktioner. Men kul var det iaf! :) Sen så när jag hade sexorna och femmorna så fick jag ju chansa lite med deeras frågor om hur det skulle göra, men tror nog det blev bra och fördet mesta rätt i alla fall haha
 
Nu håller jag på att tvätta lite tvätt och ska väl strax börja laga mat.
Håller även på att få huvudvärk igen som jag förövrigt har fått varje kväll nu i några dagar det är sjukt irriterande..
 
Glad bild på mig

Leka syslöjdslärare imorgon

Just nu sitter jag och dricker te medans jag halv pluggar och tittar på tv i väntan på att Project runway ska börja.
Idag har jag haft skola och på morgonen ringde en från en skola och frågade om jag kunde vikariera imorgon som syslöjdslärare. Ska ha en 2:a, 5:a, 6:a och 9:a. Kan ju inte så värst mycket om syslöjd förutom det jag själv gjort i grundskolan haha. Men rätt scary att ha klass 9 sen.. Hoppas det går bra iaf, hon jag pratade med sa att det va rätt stökiga så får se hur det går.. ska iaf bli kul!
 
 
 

RSS 2.0