Update

Nu var det ett tag sen jag skrev. Förförra helgen var jag hemma hos mamma och pappa och hälsade på. Daniel var även där och vi tog det lugnt, gick på bio, åt middag med farfar och gunilla, mamma och pappa och sen åkte jag tillbaka till Borås igen på söndagen. Innan jag åkte hem till mamma och pappa har jag även hunnit med att klippa mig. Blev rätt så kort till bröstet typ, men har ingen bra bild att visa tyvärr.

Förra veckan bestod av skola. Sen på fredagen kom Emma och Anna och hälsade på :) Jag måde lite sådär på fredagen och de var nog lite trötta efter tågresan så vi kollade på idol och gick ut och käkade. Lördagen spenderades i knalleland med julshopping, har köpt min första julklapp men resterande julklappar kommer jag nog köpa i stockholm när jag kommer hem över jul, blir så mycket att släpa på annars ;) Sen på kvällen begav vi oss ut och gjorde Borås osäkert, haha ;D  Söndagen var det deckmode och vid fyra åkte de tillbaka till huvudstaden.

Måndag och tisdag har det varit skola. Imorgon och på torsdag är jag ledig, ska bli så skönt, äntligen får jag sova ut! Ska dock plugga så jag slipper det när min älskling kommer till mig på fredag :) <3

Nu ska jag återgå till mitt tv-tittande. På tisdagar är det alltid bra program att kolla på :)

RSS 2.0