En weekend i Stockholm

Så var man tillbaka i Limmared efter en jättemysig helg i stockholm :) Firade pojkvännen som fyllde 21 i lördags med middag hemma hos hans bror med hans vänner. Därefter gick vi tillslut till en pub och satte oss. Träffade Evelina som var med på middagen, så det var jättekul. Fick tid att prata en massa. Sen när vi gick ut träffade jag även Anna och Emma. Så synd bara att det inte blir så ofta som man kanske önskar. Innan middagen var jag och kollade på Daniel som hade handbollsmatch, tråkigt att dem förlorade bara :( Söndagen bestod av städning, hockeymatch, plugg och film.

Idag har jag varit på en snabbvisit hos Evelina i järna samt hemma hos mamma och pappa innan jag satte mig i bilen och körde hem igen. Var jobbigt att lämna älsklingen men får som tur är träffa honom igen på fredag <3
Nästa lördag ska spenderas med mamma med mat och film eller vad vi nu får för oss att hitta på <3

Innan nästa helg så har jag skola imorgon har muntlig redovisning om intervjumetodik. Och nu på onsdag börjar jag min praktik, längtar! Ska bli riktigt roligt :D

Sämst som jag är så glömde jag kameran hemma hos Daniel så blev inga bilder den här gången heller :( Är inte en så flitig användare av min telefonkamera..

en bild på mig och min kärlek blev det iaf <3


Söndag

Idag har jag suttit med plugg i stort sett hela dagen.. Vet dock inte om det går frammåt, känns som att jag inte fattar något och allt bara snurrar runt i skallen :( Nu har jag tagit en paus och färgar mitt hår :) Får se om jag fortsätter med plugget sen eller om jag gör ngt annat.

Imorgon är det skola 8.30 - 12.00 sen blir det att åka hem och äta något innan jag ska jobba på dagiset. Nu ska jag vara ensam med en kille så det ska nog förhoppningsvis gå bra :P  Har även lagt upp en annons på blocket om att jag söker lägenhet så får se ifall någon ringer ;)

Äntligen fredag!

Den här veckan har verkligen varit jobbig, har haft en massa uppgifter och känts som att allting har varit på samma gång. Men men nu är det slut iaf, det mesta är klart nu och nu är det bara en uppgift och hemtentan kvar. Sen om exakt en vecka får jag äntligen pussa på min älskling igen! <3

I onsdags var även första gången som jag jobbade på dagiset, eller förskolan som det numera heter.. xD Det var rätt så kul :) satt och gjorde pärlhalsband och armband med barnen och fick även ha hand om vilan. Fick bland annat ett jättefint armband och en teckning av en tjej. Vilan var bara i en halvtimme men det var den längsta halvtimmen i mitt liv kändes det som, höll på att somna flera gånger xD men sen fick jag ju reda på att även vuxna får sova på vilan, lär jag ju göra nästa gång haha ;) Men i övrigt så var barnen jättesöta och hade vääääldigt mycket att berätta.

Idag började jag klockan tio med studiegruppen och vi gjorde färdigt vårat arbete. Efter det så hade vi en föreläsning om läroplaner och styrdokument. Var väl inte det roligaste ämnet men han som höll i den var rätt så rolig ändå :) Nu ska jag vila och sen om jag orkar ska jag plugga lite. Sen ikväll/natt ska jag hämta Marlen som är på sin kickoff med sin skola.

Och bara så ni vet så skiner solen här nere! Händer inte så ofta.. regnat ngt varje dag här sen jag flyttade hit i princip..

.

För er som vill veta så är jag begraven i plugg, men jag tror att jag börjar se ljuset i tunneln långt där borta!


Boråsarna kan de också ;)

Igår var det dags för mig att testa på utelivet i Borås. Började med att dricka lite vin hemma hos Oliva, sen lite senare kom en killkompis till henne med två andra killar. Vi satt och pratade och drack lite innan vi begav oss till x&y. Väl där var ju kön superlång, så efter att vi stått där i en halvtimme kanske kom vakten och stängde av kön, då var det fullt där inne. Man ba kul... Men istället gick vi till Edge och jag hade det hur kul som helst. Visserligen var det superlite folk där inne, men satans va kul det va! :) Något som var mindre kul för mig var att jag bytte dialekt, det var helt sinnes, lät som att det var någon annan som pratade xD Men som tur är pratar jag normalt idag haha ;) En annan tråkig sak var att jag glömde kameran hemma så det blev inget fotande under kvällen :( Vad hände där liksom jag har alltid den med mig.. men men får försöka ta med mig den tills nästa gång!

Idag då har jag inte gjort så mkt, gick upp vid halv ett och började tvätta och lite sånt. Sen vid halv fem kom äntligen min skolbok som jag hade beställt för en vecka sen så sen klocka fem har jag suttit och läst i boken lite av och till.. Men nu snart blir det idol! :)

Imorgon ska vi in till Borås, och handla lite kläder och sånt :) Sen efter det måste jag plugga igen, vilket jag förmodligen kommer att göra hela söndagen också.. Hejdå livet och hej boken!

tröööööött

Slutade redan vid halv elva typ idag, så det var skönt :) Ska vila upp mig lite innan det blir dags att ta tag i mitt liv, ska försöka börja på min seminarietext och lite andra skolsaker. Håller även på och tvättar så blir förhoppningsvis en produktiv dag idag :) Förövrigt är jag jättetrött, imorgon är det utgång på x&y i borås, på fredag är jag ledig, helt galet skönt!

Nu börjar det känns mer och mer som att jag bor här, måste bara börja leta lägenhet och jobb nu på riktigt, så jag har något att göra förutom plugg :P 

Kärlek till alla där hemma <3


Så var helgen slut

Så var det söndag igen, helgen gick alldeles för fort tyckte jag. Daniel kom i fredagskväll och åkte hem nu halv sju idag :( Vi gjorde inte så mycket utan tog det bara lugnt och hade det mysigt. Nu är det tre hela veckor kvar tills jag får se honom igen.. Men dem veckorna kommer förhoppningsvis gå fort! :)

Imorgon har jag mitt första seminarium, har skrivit en text och hoppas att jag har gjort rätt. Ingen aning om hur de vill att man ska skriva och refera på rätt sätt.. men men lär få reda på det imorgon och som tur är är det inte bara jag som är förvirrad ;) Nu tänkte jag ta och lägga mig så jag orkar upp imorgon :)

Snart snart snart <3

Idag har jag varit ledig, så inte gjort så fruktansvärt mycket. Har varit och handlat och kollat efter böcker i biblioteket, men dom hade inte just de böckerna jag behövde hemma :( Så beställde en bok på nätet och förhoppningsvis har jag den på måndag. Hade egentligen behövt ha den tills imorgon då vi ska ha föreläsning. Den var nämligen slut i Borås när jag tänkte köpa den.. Har iaf läst de texterna som fanns på nätet :) Sen har vi även bakat bullar, och sockerkaka och scones idag. Imorgon har jag min första riktiga föreläsning, ska bli kul :) Slutar vid fyra och sen tänkte jag stanna kvar och vara med på aktiviteterna som är imorgon och sen vid nio så kommer äntligen Daniel till mig, som jag har längtat <3

Evelina fyller år imorgon och det känns knäppt att jag inte är med och firar den, visst vi har firat henne innan jag flyttade men det är inte riktigt samma grej.. :(



Det saknade födelsedagsbarnet <3


RSS 2.0