Sick?

Usch tror att jag håller på att bli sjuk, inte kul :( ont i halsen, snorig och ont i ryggen.. men ska kurerar mig med massa te och honug och kollar på film. Såg precis klart the social network som jag och evelina började kolla på igår med somnade till :P Och snart ska jag sätta på prinsessan och grodan! :)

I helgen har jag varit med Evelina, vi var hemma hos mig på fredagen och kollade på film och tog det lugnt. I lördags begav vi oss till stockholm för att träffa en som vi åkte på samma språkresa med. Så vi tog en fika och sen skulle han med tåget hem igen. Så vi stannade kvar och shoppade lite, jag köpte en ny party väska från vero moda, den är grymt snygg! Sen köpte jag även en längre tröja och en spets kofta från hm :D
Eve hittade lite mer än mig, bla annat ett linne, leggings, tröja/blus samt två armband. Resten kommer jag inte ihåg om det nu var ngt mer.

Aja nu är filmen klar så nu blir det movietime! :D

ikonen där man laddar upp bilder har försvunnit :S så blev ingen bild på väskan :(

MVG i fucking retorik!!! :D

Alltså fick svar av min retoriklärare nyss att jag fick MVG i retorik, fy fan va glad jag är, hatar ju att stå där framför klassen och hålla tal så ah, fick jag det :D Känner mig så jävla grym! :D

Annars idag har vi fotat till våran bok och aa det var också grymt roligt, hade ju endel fina outfits på mig :P när alla andra grupper gick hem typ tidigt, så stannade ju min då kvar enda till fyra och kämpade med våran bok, eller aah skrev inlednign och avslutnign iaf och började fixa med statistiken. Känns ju stressat att hinna klart med allt på typ fyra veckor, men det ska vi klara iaf! Kanske kommer lite behind the scens bilder sen på idag också om jag orkar :P

alltså kan inte sluta le för mitt betyg i retorik, men trodde ju verkligen inte att jag skulle få det! :D Skuttade av glädje när jag fick reda på det hahaha!

Tröttis

På tåget idag hittade jag en plånbok så när jag kom hem hittade jag henne på fb och skrev ett medelande till henne. Dagens goda gärning är gjord! :)
I skolan så var det like usual, började 11 vilket är as skönt :D och slutade tjugo minuter tidigare ^^, Sen åkte jag in till södertälje med Cristoffer som skulle fixa en grej. :) Dagens andra goda gärning! haha skoja :P nej men imorgon så ska vi fota till våran bok vad man ska ha och inte ha på sig i olika situationer, tror det kommer bli riktigt roligt! :D Så måste packa lite (läs mycket) kläder som jag ska ha med mig imorgon för olika outfits :P Måste duscha också och sen kanske plugga lite om jag orkar.. är egentligen jättetrött så lär typ somna i duschen :P


Så jävla grym jag är!

Satan vad duktig jag har varit idag! Kom hem runt ett och satte mig och svarade på nkb instuderingsfrågorna, har typ 6-7 stycken kvar och det är på det som vi ännu inte pratat om. Sen har jag hunnit baka igen, haha. :)
Gjorde dubbelsats och damn va stor den blev, fick inte ens plats med allt :O Men hoppas den smakar bra iaf :) nu är jag as hungrig och maten är strax färdig tror jag!
I morgon blir det jobb till halv tre och sedan utgång med Cassi! :D  det ska bli superkul! :D

Human trafficking

Usch sitter och kollar på human trafficking och har sett trettio minuter av den. Är nog den mest hemska film jag sett.. så är den cp-lång också typ tre timmar.. börjar ångra mitt val av ämne på sociologin när vi skulle se den här..
Fattar inte att det kan finnas sånna människor som gör sådant här, kidnappar kvinnor och barn och säljer. De kan ju seriöst inte ha något samvete.


Anna är elak

Nej medans filmen laddas ner, hoppas hoppas att det funkar nu, ska jag baka, tänkte baka igår egentligen emn orkade itne och Evelina berättade att hon skulle baka lite senare idag så aa blev sugen. Inte på själva bakandet men på att äta haha :D
Så aa det är vad jag ska syssesätta mig med idag, orkar inte riktigt ta tag i nkb just nu..

Nytt schema

Åååh va jobbigt, hade (todde jag) laddat hem human trafficking som jag måste se för ett skolarbete som jag håller på med i sociologin. Då den tydligen inte går att låna på videorullen.. Men nej, jag har ju tagit hem ngt annat, liksom varför ska det vara så svårt att veta om man gör rätt eller inte? Fredrik ska iaf, hjälpa mig så jag får hem rätt den här gången..
För övrigt så är jag ledig idag vilket är grymt skönt :D Men gick upp relativt tidigt för att kunna somna ikväll, imrogon börjar även vårterminen med det nya schemat vilket betyder att jag har sovmorgon på tisdagar och slutar tidigt på fredagar :D Sen sovmorgon varannan måndag också :) annars är tiderna de samma förutom ändringar av lektioner såklart. :)



In a hurry

Snart ska jag dra iväg på power yoga, det var ett tag sen.. :) Inviga yogamattan som jag fick i julklapp av mamma och pappa :)
Efter det så bär det av till scaniarinken för att kolla på kusinen som ska spela hockey.
I fredags var jag ute med Evelina i södertälje men det var rätt lame så blev en tidig hemgång.. Fast rätt skönt det med att komma hem tidigt inte för att man kan komma hem speciellt sent när man är ute i södertälje ;)
Nej nu måste jag rusa!

Söndag

Jag tror att det är dags för mig att rensa min garderob, när lådan inte går att stänga utan att man måste trycka igen den känns det som att man har lite mycket kläder. Men samtidigt så har jag ju inga kläder om ni förstår vad jag menar, kan ju inte slänga bort vad som helst. Visst finns det kläder som jag inte använder men tänk om jag vill ha dem sen, usch hatar att rensa garderoben. Mna har fixat så det ser bra ut också, men två dagar senare är den lika stökig igen typ..
Imorgon börjar skolan igen också, usch. Jag vill verkligen inte känns så tråkigt och jobbigt. Orkar inte med alla läxor och prov just nu. Sista retorik talet har jag på tisdagen också och sen ÄNTLIGEN är det slut!

Igår va jag på spelkväll med släkten som vi har varje år, brukar dock inte vara med så ofta på dem, men kände att det kanske var dags :P Nu får man ju även vara med och spela till skillnad från när man var liten :P haha

Morfar Erik <3

Idag var jag och reklamerade min nyårsklänning som sprukit i sömmarna, fick pengarna tillbaka och köpte en kofta och ett superfint linne för pengarna istället :D , haha passar bra till min överfulla garderob! :P
Ska be mamma läsa igenom mitt tal nu och hoppa in i duschen :)


Mitt sista jullov

Snart börjar skolan igen och imorgon och på lördag ska jag jobba så lovet känns ju som att det är slut, plus att jag har börjat skriva på mitt tal också som gör att det känns ännu mer närmare skolan.
Men mitt lov har varit as skönt har bara tagit det lugnt varit med kompisar och familj och festat och shoppat lite :D
Juldagen var jag ute i Södertälje tillsammans med min bror och hans flickvän + några andra Det var verkligen superkul den kvällen :D Dagen efter var väl mindre kul.. :P


Sen på tisdagen tror jag att det var åkte jag och mamma in till södertälje för att shoppa lite, men då hittade jag absolut ingenting! Dagen efter däremot åkte jag med Evelina K till Skärholmen som ni redan vet :P Och shoppade massor :D Hade dessutom inte träffat henne sen vi slutade skolan så vi pratade en massa :) på kvällen kom Sheela hem till mig och vi skulle ju se inception tillsammans då vi planerat att se den sen den kom på bio.. men ja, det slutade med att jag somnade och hon kollade klart på filmen själv :P haha typiskt mig att somna till film :P

På torsdagskvällen kom Evelina H hem till och vi färgade hennes hår och löshår, vilket blev super bra, hennes riktiga iaf.. löshåret ska vi nog inte tala om.. men efter någon timmes slit med att reda ut tovorna som blev och en färgning dagen efter som Evelina gjorde blev det super fint det med :)
På fredagmorgon, nyår alltså, åkte jag till huddinge hem till Evelina K för att hjälpa till innan middagen och så där. :) Någon timme efter att jag kom så dök alla andra upp också förutom Evelina H och Jenny som kom efter att Jenny slutade sitt jobb, (Fy för att jobba på nyårsafton)
När alla var där så åt vi mat, och gjorde oss iordning för att dra till en fest i Tumba/rönninge :D Kom hem till Evelina igen vid fyra kanske klockan var, där det blev efterfest med Evelinas storebror och hans vänner :P haha
Sen blev det skagenmacka och sängen :D


Söndagen sen den 2 januari alltså, jobbade jag, vi skulle inventera och puh.. stod och räknade massa småfigurer, inte kul kan jag tala om.. Måndagen var jag med Evelina H och skulle sen upp och jobba på tisdagen lagom trött efter att ha sovit i fem timmar (y) men det funkade och efter jobbet drog jag och Evelina till skärholmen och kollade på Easy A, grymt bra film och rolig! :D Efter det har jag bara varit med Evelina hemma hos henne och inte gjort något speciellt, kollat på film green street hooligans <3 och bara snackat en massa :D



RSS 2.0