Satc <3

Snart är det sex and the city, jag längtar det är en av de bästa serierna som finns. När det är slut ska jag sova, ska ju jobba imorgon igen. och efter jobbet  ska jag hämta min mormor på arlanda. Hoppas hon har med sig det finska brödet som jag älskar. Hon har varit borta i flera veckor nu, saknar henne brukar annars alltid träffa henne varje dag.

En annan person som jag också saknar är Evelina som för närvarande befinner sig i London, eller just nu utanför london vid ngt hav så man kan ju inte ens prata med henne på datan :( <3 Hon kommer hem om alldeles för lång tid :( men någon som också är borta men snart kommer hem är andra evelina :D eller evelina nr ett som hon anser sig vara xP :D






Saknar er båda <3



Ont i vaden

Idag efter jobbet stack jag direkt till Evelinas hus för att kolla till hennes katt Tiger då hon är i finland. Mamma och pappa kom även hem idag och de hade med sig en present till mig :D Tack så mycket :D <3



Igår när jag kom hem från jobbet var linda här så efter att jag hade vattnat blomorna hos min farmor och hos min mormor började vi att laga mat. Resultatet blev grymt bra :D Disken skulle då min bror ta hand om men tror ni han gjorde det? Nej, så det blir ju min uppgift idag. Tack för den..




Tea time

Done! nu har jag diskat och tvättat och hängt tvätten. Ska belöna mig med en kopp te nu <3


Måndag

Today har jag jobbat, som hela förra veckan och som jag ska göra denna vecka också. Stört jobbigt att jag typ inte hinner göra ngt när jag kommer hem från jobbet, jag lagar mat, äter sitter vid datan kollar på tv och sen sover. Inget jävla liv känns det som ju..

Men jag träffade iaf Alicia idag åt lunch på hennes jobb idag. Det var mysigt. :)

Nej, jag ska väl pallra mig upp ur soffan och sätta på en maskin tvätt och diska. Usch. Det är nu när man är själv som man verkligen uppskattar att mamma och pappa gör det åt en.

Körde på lockigt hår idag.


Girls night out

Tja alla glada
Igår (lördags alltså) jobbade jag först till halv tre. och vid ett kanske, kom Evelina med lunch till mig och frukost till henne. Efter att jag slutat skjutsade jag hem henne till sog och vi satt i bilen i typ en halvtimma och pratade. Hon åkte till finland senare samma dag så vi sa hejdå :( fast ses ju igen om en vecka igen iaf :D

När vi sagt hejdå åkte jag hem och duschade och packade väskan för att åka till huddinge där vi skulle handla mat för att sen åka hem till Sheela och göra oss iordning för kvällens utgång. Men när jag kommer dit, jo då har Sheela och Nihadpu redan handlat färdigt och åkte hem till henne så jag plockar upp martina som hade presenterna som Sheela inte fick se (vi firade hennes 18 års dag) och åkte dirket hem till Sheela.

Väl där började vi sätta igång att göra oss iordning och laga mat. Jag var skithungrig då jag bara ätit fyra mackor under dagen. Medans maten var i ungnen fick jag lov att sminka Nihadou och Sen efter maten fick jag sminka dem andra också, superglad blev jag när fick göra det :D Tack Linda för att du lärt mig hur man gör :D :P
Innan vi började sminka oss visade Sheela oss olika klädesplagg hon kunde tänka sig att ha på sig så vi fick bestämma. Hon visade oss en indiskdräkt som hon haft när hon var yngre och jag provade den, lite liten med tanke på att hon hade den när hon var tolv :P

 

När vi alla va färdigfixade spelade vi ölspelet (utan öl) innan vi sprang ut i ösregnet och hoppade på bussen. När vi kom till the brigde dansade vi järnet tills det var dags att gå hem.
Och vet ni vad, ni kan aldrig gissa, jag träffade Alicia, min gamla barndomsvän som jag lärde känna när jag gick i fyran femman något sånt. super kul va det att träffa henne igen, inte träffats på länge så vi bestämde att jag ska äta lunch på konditoriet någon dag nästa vecka när vi båda jobbar. Hon ska dessutom flytta till Kristianstad om typ en vecka för att börja plugga där :O
Kvällen va den bästa på länge tack tjejer för den grymt roligt va det :D

Sheelas presenter; en hårinpacknign och en väska :D

Käk och styling :D

Martina <3

Min outfit

Martinas outfit

Martina och jag

Sheela <3

Nihadou

Nihadou och Sheela

Sheela och jag på dansgolvet :D

Martina och Sheela tar en danspaus

Nihadou <3



Hahahaha hans skratt



Bästa skrattet vid typ 1.10

Fredag 23/7-2010

Hej bloggen! :D

Hahaha, nej skoja xP
Idag har jag jobbat igen, det gick jättebra, tackar som frågar :) Vid elva något kom min kusin elvira och hennes mamma och pappa och hälsade på mig i butiken. Lät även elvira hjälpa mig i kassan som hon tyckte va superkul, har det roligaste jobbet man kan ha enligt henne iaf. Sen vid fyra kom även Evelina och hälsade på mig. Hon skulle egentligen bara lämna sin hemmanyckel, för jag ska mata hennes katter när hon åker till finland i en vecka, men det slutade med att hon var kvar tills jag slutade och följde även med mig hem.
Hemma hos mig åt vi toast, det var yummie, sen drack vi även te som vi alltid gör när vi är och pratade en massa. Det var mysigt. Evelina ska även komma till mitt jobb imorgon för att ge mig lunch och hon ska äta frukost :D
Jag fick även en present av henne idag också, :O en jättejättefin ring :D skitfin verkligen TACK SÅ MYCKET <3

Imorgon ska vi ut för att fira Sheela som fyllt 18 år i tisdags :D längtar verkligen. Men Sheela har ju frågat andarna om vi ska ut imorgon och svaret blev NEJ. Liksom bara för det måste vi ju gå ut. Men eftersom att både Sheela och jag är lite småsjuka, får vi se om vi orkar, beror på hur vi känner oss imorgon :)

Sen är det ju även kul att jag snorar jättemycket, hjälper ju inte att jag snyter mig, lika täppt igen direkt efteråt.
Nu ska jag tvätta bort mitt smink och sen gå och sova så jag är utvilad inför imorgon.

Min outfit idag, känner mig som en affärskvinna i kavaj

Eves outfit idag, hmm undra vem hon fick inspirationen ifrån?! :O

Haha, jag är fan 18 år och 5 månader idag kom jag på :D Bara så ni vet alltså

 

Godnatt allesammans <3


Myrorna är döda! :D

 

Hoppas verkligen att dom inte kommer tillbaka

Godmorgon

Idag blev jag klar jättefort även fast jag inte ens stressade någonting, hann till och med diska :O När bnrukar jag hinna med något annat på morgonen?!
Men aa iaf, idag mår jag mycket bättre och ska snart ge mig av till jobbet. Så ni får ha en bra dag och hoppas att ingen av er blir eller är sjuka.



Ps. Hoppas alla myrjävlar har dött nu! :)

ååh!

Kul att man har gått och blivit sjuk.. Vaknade med feber idag, efter att jag haft ont i halsen ett antal dagar nu :( Hoppas jag mår bättre imorgon iaf så jag kan jobba.


Grattis Sheela <3



 


Myrinvasion

Det är ju kul att lagret på jobbet är invaderat av myror, så jävla äckligt, hoppas att myrrdosan och giftet har dödat dom tills imorgon iaf!


 

 


Helgen

Fredag                                                                                                        
Var ju och kollade på Knight and day i fredag och den var faktiskt grymt bra :) 
   Kollade som sagt med pappa, Fredrik och Linda, vilket var mysigt.

 

 Lördag och Söndag                                                               
Lördagen började med att jag jobbade till halv tre för att sedan snabbt skynda mig hem för att göra mig iordnig till Sheelas födelsedagskalas som hon hade för släkten där även två av hennes vänner, Gabriella och Sabrina, var. Hade aldrig träffat dem förut men dem var jätteroliga och supertrevliga :D
   Efter att Sheelas släktingar åkt hem stannade vi tjejer kvar där och började dricka lite smått, spela otroligt mycket kort, vilket ledde till endel sura miner men ännu fler skrattanfall. 
   När vi vaknade sen på morgonen efter några få timmars sömn käka vi lite frukost och fortsatte att spela kort som sedan gick över till ett kuddkrig?! 


Sheela, födelsedagsbarnet <3


   
Öppnar min present :)

  
Gabriella och Sheela 

     
Sabrina och Gabriella


Body shot 

        
Kuddkrig! 




  


Bio :)

Idag så har jag jobbat hela dagen sjukt trött i benen och fötterna nu =/ Kom hem för typ en kvart sen och ska åka på bio nu, Knight and day ska jag kolla på med pappa, Fredrik och Linda :) 
Nu ska vi åka också så hinner inte skriva ngt mer :)

Fan va svårt att komma på en rubrik

Ja, då har jag också skaffat blogg :O. Lite tidigare tjat (?!) från Linda gjorde att jag själv blev sugen på att skaffa en helt plötsligt. Kan ju kännas bra att skriva av sig ibland :)

Ja, jag vet ju inte riktigt hur man gör detta, men kan väl berätta om min dag. Idag så vaknade jag runt tio åt frukost och så för att sedan bege mig till Yngern med Linda för att sola och bada en stund innan det var dags för att åka till kusinerna i Enhörna :) Där solade vi och badade också, och åkte även wake board:O Första gången för både mig och Linda :) Det gick väl sådär, kom upp iaf men typ ner lika fort igen, sjukt svårt att stå kvar :O! Men Linda blev ju bättre och bättre så efter en liten vilopaus klarade hon det och åkte ändå ganska så länge :D Sen efter wake board åkandet grillade vi och sen åkte vi hem. Kom hem för en stund sen och ska hoppa in i duschen nu :)

Hej så länge :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0